Podotherapie en Medisch Pedicure

Circa 70% van de Nederlandse bevolking krijgt te maken met voetklachten of voet gerelateerde klachten. Bij Innofeet kunt u terecht met al uw voet (gerelateerde) problemen. Knie-, heup- en rugklachten worden als gevolg van een verkeerde voetstand door de podotherapeuten van Innofeet behandeld. Maar ook bijvoorbeeld sportblessures, hielspoor klachten en ingegroeide teennagels zijn veel geziene klachten op het spreekuur van de podotherapeuten. Daarnaast heeft de organisatie zich gespecialiseerd in de behandeling van patienten met diabetes, kalk/schimmelnagels, sporters en kinderen. De patiënt staat ten allen tijde centraal en de kwaliteit van de zorg is bij Innofeet erg belangrijk.

Anke Gerritsen

Voeten verdienen het beste.  Juist samen kunnen we voeten de beste kwaliteitszorg geven. Namens Innofeet verzorgt Anke Gerritsen de voetzorg in Holten bij ons.

Podotherapie is tegenwoordig vrij toegankelijk. Dit betekent dat u niet eerst langs de huisarts hoeft voor een verwijzing. Podotherapie wordt veelal vergoed vanuit de aanvullende verzekering en heeft geen gevolgen voor uw eigen risico. Voor meer informatie over de podotherapiepraktijken van Innofeet of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met 088 – 031 3000 of bezoek de website www.innofeet.nl.


Esther Spoor

Mijn naam is Esther Spoor. Gediplomeerd medisch pedicure. Ook voor de diabetische -, reumatische - en overige risicovoet. Ik ben aangesloten bij Provoet, de branche organisatie voor pedicure.

De praktijk is gevestigd bij ons in de winkel, waar ik iedere ochtend aanwezig ben. De praktijk is uitgerust met moderne apparatuur, dit maakt het mogelijk om efficiënt en (vrijwel) pijnloos te werken, in een hygiënische werkomgeving, volgens de nieuwste richtlijnen in deze branche. Wilt u een afspraak maken voor een behandeling.